AFGELAST Voorjaarsconcert koor De Poldermodellen

AFGELAST Sing, sing, sing… is de titel van het voorjaarsconcert van projectkoor De Poldermodellen. Onder dit motto hebben de koorleden met veel enthousiasme geoefend voor dit concert. "Samen zingen is samen plezier hebben!" Het concert belooft een kleurrijke 'happening' te worden met een mix van mooi klassiek naar lekker eigentijds, van rustige luistermuziek naar muziek met een aanstekelijk tempo.

Op het programma staan liedjes als: Hit the road Jack, Plaisir d'amour, Stand by me en een medley met als titel Sixties with a twist. Zoals gebruikelijk bij de concerten van De Poldermodellen wordt het publiek van harte uitgenodigd om mee te zingen in een samenzang.

Het koor, de solisten en de muzikale begeleiders hopen u te verwelkomen op zaterdag 18 april 2020 in Theater 4en1 in Breukelen, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30. Kaarten kunt u vanaf 26 maart online bestellen via een mail naar concertdepoldermodellen@gmail.com of vanaf 3 april bij de voorverkoopadressen:
- Loenen a/d Vecht: Bakkerij Both
- Breukelen: Boekhandel Van Kralingen
- Vreeland: Belleza Haarmode
of voor aanvang van het concert in het theater.

Entree: € 12,50 (inclusief koffie/thee in de pauze)
Kijk ook eens op de website www.depoldermodellen.nl

Zaterdag 18 april 2020 Vanaf 20:00 tot en met 22:00