Badeendrace Maarssen

Ruim 3000 spartelende badeendjes! Dat is het aanzicht van de Vecht in het centrum van Maarssen op Koningsdag. Op de Herengracht zullen de eendjes om 14.30 uur losgelaten worden en vervolgens door de stroom meegenomen worden naar de finish.

De eenden zullen om 14.30 uur te water worden gelaten. Voor de eerste zes eenden die stroomafwaarts als eerste de brug zijn gepasseerd zijn mooie prijzen beschikbaar.

De opbrengst komt geheel ten goede aan SailWise, de organisatie die zich inzet voor meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten voor mensen met een beperking ( www.sailwise.nl ). Dat gebeurt o.a. op het eiland Robinson Crusoë in de Loosdrechtse Plassen. Met de opbrengst wordt een bijdrage geleverd aan onder meer een nieuwe tillift en watersportuitrusting. De opbrengst wordt nog verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK – www.nsgk.nl ).

Kortom: doe mee, zorg ervoor dat op Koningsdag de Vecht eventjes geel ziet van de eenden, en maak daarmee ook de sportbeoefening voor deze mensen mogelijk! Zie voor meer informatie én het bestellen van badeenden ook: www.badeendrace.nl.

Praktische informatie

€ 2,50 per eend (5 eenden voor € 10!)

Zaterdag 27 april 2019 Vanaf 14:30 tot en met 15:30

Herengracht Model.NdtrcItem.HouseNumber
3601 AL, Maarssen