Bistro Belle

Bistro Belle is een sfeervol à la carte restaurant in het plaatsje Oud Zuilen. Gelegen naast het kasteel Slot Zuylen en aan de rivier de Vecht waan je je in een bijzonder sfeervolle omgeving. Belle heeft een terras aan de voorzijde, waar je heerlijk kunt genieten van de langsvarende bootjes, en ook aan de achterzijde is een groot terras. Een van de mooiste plekjes van Utrecht! De keukenbrigade laat zich inspireren door de seizoenen, de Franse keuken en de mooie omgeving van Belle. De wijncollectie heeft een bijzondere plaats in Belle’s eigen wijnkelder.

Trouwen
Door de idyllische omgeving is Bistro Belle een zeer geschikte locatie voor een trouwfeest. De inrichting van het restaurant is modern terwijl de authentieke elementen van het oude pand bewaard zijn gebleven.

Groepen
Wilt u met een besloten gezelschap lunch of dineren in een afgescheiden ruimte? Dat kan in de sfeervolle Herenkamer waar je met maximaal 25 personen kunt dineren. Als je met een groter gezelschap bent, kun je kiezen voor de Bellezaal waar je in een relaxte ambiance kunt dineren met maximaal 50 personen. Ook biedt Bistro Belle de mogelijkheid voor een gezellige high tea. 

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Lunch Ja
Diner Ja
Type eetgelegenheid restaurant
Nationaliteit keuken Frans
Specialiteit keuken seizoenspecialiteiten
Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) nee
Hulphond toegestaan Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja

Dag Van Tot
Zondag 12:00 22:00
Maandag 12:00 22:00
Dinsdag 12:00 22:00
Woensdag 12:00 22:00
Donderdag 12:00 22:00
Vrijdag 12:00 22:00
Zaterdag 12:00 22:00