Brexit Brass in Breukelen

Eind maart is het zover, dan verlaat “The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland” de Europese Unie en is de Brexit een feit. Brassbands hebben een bijzondere band met de Britten, want de brassband is tenslotte toch een Britse uitvinding. En de muziek die brassbands spelen komt ‘more often than not’ ook uit de UK.

Vandaar dat Brassband Breukelen het een goed idee vindt om in de week van de Brexit haar voorjaarsconcert geheel in het thema van de Britse muziek te stellen. Want wat de politici, de pers, de Brexiteers en de Remainers ook mogen vinden: MUZIEK KENT GEEN GRENZEN!
U kunt die avond genieten van een verrassend programma dat loopt van een prachtige variatie op de middeleeuwse muziek van Thomas Tallis via bewerkingen van de (nu al bijna klassieke) muziek van de Beatles en Queen tot de spectaculaire filmmuziek van Harry Potter, uitgevoerd door één van Nederlands bekendste brassbands.
En dat alles onder het motto: BREXIT BRASS: THEY MAY LEAVE, BUT THEIR MUSIC REMAINS!
Het voorjaarsconcert wordt gegeven in het 4-en-1 Gebouw aan de Schepersweg 6a in Breukelen op zaterdag 23 maart om 20:00 uur. U bent uiteraard ‘more than welcome’.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 in de voorverkoop (kaarten te bestellen via BBBreukelen@gmail.com of € 15,00 aan de zaal.
Gelet op de actuele ontwikkelingen is betaling in Engelse ponden helaas niet mogelijk.

€ 12.50 voorverkoop
€ 15.00 aan de zaal