Camping Langs de Akker in Maarssen

In het Noorderpark, aan de rand van de Bethunepolder, ligt onze boomgaardcamping van 3500 m2 met een gloednieuw sanitairgebouw met een overkapt afwasgedeelte. Deze locatie, net buiten de dorpskern van Maarssen, is geschikt als trekkersveld voor maximaal 15 tenten.

Deze eenvoudige camping, waarbij de sanitaire voorzieningen goed zijn, maar waar geen elektra-aansluiting per tent beschikbaar is, is met name geschikt voor wandelaars en fietsers in het Groene Hart. Er is een vuurplaats waar buiten gekookt kan worden of waar ’s avonds een kampvuurtje gebouwd kan worden. Op aanvraag kan voor groepen een grote houtgestookte barbecue worden gebruikt. 

Er is weinig parkeerruimte voor auto's en aangezien het veengebied is, is het terrein minder geschikt voor caravans en vouwwagens. Heb je behoefte aan een klein kampeerterrein voor speciale groepen, neem dan contact met de camping op, bij voorkeur per email, maar bij spoed is telefonisch ook mogelijk. 

In dit gebied kun je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, roeien en zwemmen. Voor meer informatie over het Noorderpark verwijzen we je naar de website: www.anvnoorderpark.nl.  

Recreatiegebied De Maarsseveense Plassen, gelegen op 5 minuten fietsafstand van de camping, is voorzien van een kinderspeelterrein, het wellnesscentrum SpaSereen en zwem- surf- en duikfaciliteiten. Dit recreatiegebied heeft vrij toegankelijke gedeelten en een bewaakt gedeelte met een strand en een grote waterspeelplaats voor kinderen, ideaal voor jonge gezinnen.  

Via www.utrechtsebuitenplaatsen.nl ontdek je maar liefst 285 buitenplaatsen in de provincie Utrecht. Ook vind je er uitgaanstips, routes, bereikbaarheid en achtergrondinformatie over de buitenplaatsen. Werk Maarsseveen, een fort uit de Hollandsche Waterlinie ligt om de hoek op loopafstand. In het gezellige dorp Maarssen zijn er verschillende eetgelegenheden.

Tarieven € 5,00 per tent en € 5,00 per persoon per nacht.