De Herfstdagen van Slot Zuylen

In het eerste weekend van oktober - 3 en 4 oktober - staat het eeuwenoude Slot Zuylen en de omliggende kasteeltuin in het teken van liefde voor de tuin. Dit jaar niet één, maar twee Herfstdagen! n de prachtig bewaard gebleven kasteeltuin en het eeuwenoude kasteel.

Streekproducten en tips voor de eigen tuin
Tijdens de Herfstdagen is er veel te doen op het landgoed. Diverse standhouders bieden een breed aanbod van heerlijke (biologische) delicatessen, streek- en lifestyleproducten. Ook voor ambachtelijke producten uit de moestuin van Slot Zuylen, zoals groenten en fruit, appelsap, honing en zelfgemaakte jam, zijn bezoekers aan het goede adres. En terwijl de volwassenen beneden in het museumcafé iets gebruiken kunnen de kinderen knutselen of tekenen in de bovenzaal van het Koetshuis.
Rondleidingen door tuin en kasteel

Speciaal voor hen die hun bezoek aan de Herfstdagen helemaal compleet willen maken worden diverse rondleidingen gegeven door de tuin en het historische kasteel. Tijdens de Herfstdagen geldt een speciaal gereduceerd tarief.
Samenwerking met trotsmarkt
De tweedaagse editie van de markt is tot stand gekomen in samenwerking met Trots Event Concepts. Trots organiseert diverse streekmarkten op bijzondere locaties door het hele land. De standhouders delen graag trots, passie en kennis. De markten kenmerken zich door een grote diversiteit en een verzorgde presentatie. Daarnaast kent Trots een grote trouwe klantenkring uit de regio. Kortom een gezonde win-win met een ambitieuze blik op de toekomst.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 3 oktober 2020 11:00 17:00
Zondag 4 oktober 2020 11:00 17:00