‘Een Gouden Dag in Maarssen’

Het Vechtstreekmuseum organiseert ter gelegenheid van haar 25 jarig bestaan op zondag 15 maart 2020 een bijzonder evenement onder de naam ‘Een Gouden Dag in Maarssen’.

Deelnemers aan dit evenement worden om 11.00 uur verwacht in het Vechtstreekmuseum, Diependaalsedijk 19b te Maarssen waar zij ontvangen worden met koffie/thee en iets lekkers. Rond 11.30 uur start in het museum een rondleiding met gids door de jubileumtentoonstelling ‘De Vecht, nieuwe parels blootgelegd’.

Dan volgt een wandeling met een gids van het Vechtstreekmuseum door de mooie natuur van de Vechtstreek langs mooie buitenplaatsen naar buitenplaats Doornburgh, alwaar bij het daar gevestigde Restaurant De Zusters om 13.00 uur een uitgebreide lunch voor je klaar staat. De lunch bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht met koffie, thee en water. Niet inbegrepen zijn het gebruik van (non-)alcoholische dranken bij Doornburgh. Deze moeten door de gebruikers per pin betaald worden. Aansluitend aan de lunch bezoek je op eigen gelegenheid de tentoonstelling ‘Endless Life’ op Doornburgh.

Rond 15.30 uur haalt de gids van het museum je weer op bij Doornburgh en wandel je via een andere route weer terug naar het Vechtstreekmuseum. Daar drink je ter afsluiting met de groep nog een drankje om alles tot 16.30 uur nog even kort na te bespreken. Dat is dan ook het einde van het programma.

Wil je je inschrijven op dit bijzondere evenement, dan kan dat op www.vechtstreekmuseum.nl
De kosten van dit bijzondere evenement bedragen €60,- per persoon. Met een museumkaart krijg je €5,- korting en betaal je  €55,-.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 60.00 p.p.

Met een museumkaart krijg je €5,- korting

Zondag 15 maart 2020 Vanaf 11:00 tot en met 16:30