Expositie 'De kleurrijke wereld van Atelier Buitengewoon' in Breukelen

Wees welkom voor een blik op de kleurrijke wereld van Atelier Buitengewoon! 23 februari 2019 om 14.00 uur opent Burgemeester Yvonne van Mastrigt de expositie. Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking van allerlei niveaus, leeftijden en aandoeningen.

Iedereen mag bij het atelier zijn zoals hij of zij is en de eigenwaarde en structuur wordt gestimuleerd met behulp van kunst en creativiteit.
Atelier Buitengewoon mag 3 maanden in het prachtige gebouw van de Pauluskerk in Breukelen het werk van de deelnemers tentoonstellen. In het atelier zijn de mensen die er werken geen cliënten of patiënten, maar hebben wij het over deelnemers. Deelnemers aan het atelier, aan de maatschappij de omgeving. Door het organiseren van deze expositie geven wij hier nog meer body aan.
Tijdens een feestelijke opening kan muziek natuurlijk niet ontbreken. We hebben het Leerorkest Stichtse Vecht gevraagd om een optreden geven.
Het Leerorkest Stichtse Vecht is een innovatief muziekeducatieproject met als doel, alle kinderen de kans te geven een muziekinstrument te leren bespelen. Een keer per week krijgen ca. 900 kinderen ongeveer een uur (gratis) muziekles op school. Het leerorkest werd door landelijke subsidies gesponsord maar daar is helaas een einde aan gekomen. Wij willen dat dit mooie initiatief kan blijven bestaan en daarom gaan wij een loterij organiseren in samenwerking met de Lionsclub Aan de Vecht. Er zijn geweldige prijzen te winnen die geschonken zijn door diverse winkeliers uit Breukelen. De opbrengst zal geheel aan het Leerorkest worden geschonken!!!

Vanaf Zondag 17 februari 2019 tot en met Donderdag 16 mei 2019

Dag Van Tot