Het Epos Ensemble speelt 'Joris en de Geheimzinnige Toverdrank'

Het Epos Ensemble en verteller Iris van der Ende verzorgen een muzikale familievoorstelling rondom Roald Dahl’s Joris en de geheimzinnige Toverdrank op zondag 7 april. De voorstelling is in Goudestein, één van de eerste buitenplaatsen langs de Vecht en is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 6 t/m 106 jaar.

Joris heeft van zijn moeder de taak gekregen om op zijn oude, ziekelijke oma te passen en vooral niet te vergeten haar haar drankje te laten slikken om 11 uur. Joris is niet al te dol op zijn oma en besluit zelf een drankje te brouwen om aan haar te geven. En dan … gebeuren de wonderlijkste dingen!

Dat Roald Dahl een krachtpatser is op het gebied van zéér fantasierijke kinderverhalen, is bekend. Verteld door Iris van der Ende met muziek van componisten als Bozza, Hindemith, Fredriksson en Ibert.
Met theatrale en interactieve elementen wordt het een totaalbelevenis. De musici spelen op hobo, fluit, klarinet, fagot en hoorn.

Extra:
Bezoek na het concert de tentoonstelling over bijzondere molens Wind, Water, Wieken en Werk in het Vechtstreekmuseum (tegenover Goudestein).

Zondag 7 april 2019 | 14.00 uur
Kasteel Goudestein, Diependaalsedijk 19, Maarssen
Prijzen concert €10,- p.p.
Tentoonstelling Vechtstreekmuseum: kinderen gratis, volwassenen 50% korting i.c.m. concert (€3,-)
Tickets & info www.kamconcerten.nl of www.vechtstreekmuseum.nl

€ 10.00 p.p.

Zondag 7 april 2019 vanaf 14:00