Janneke de Bijl 'Zonder zin kan het ook- try out' in het Dorpshuis Nigtevecht

We mogen weer een nieuw talent aan u voorstellen! Vele onbekende namen kwamen naar Nigtevecht, zoals Jochem Myer en Najib Amhali behoren inmiddels tot de top. Het komt niet zo vaak voor dat we een echt talent aan u mogen voorstellen. Nu gelukkig weer dus wel. Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en in gewikkeld.

Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden, maar ze wil ze jullie desondanks niet onthouden.
In haar debuutvoorstelling “Zonder zin kan het ook” is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet doen? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op? Janneke studeerde filosofie, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.
Onlangs stond ze met veel succes in een afgeladen tent op Lowlands.

Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 18.00

Zaterdag 13 april 2019 vanaf 20:30

Jhr. Huydecoperstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1393 NV, Nigtevecht