Lustumconcert Kamerkoor Bachanten in Maarssen

Ter gelegenheid van haar Eerste Lustrum geeft het Kamerkoor Bachanten op woensdag 27 maart 2019 in De Ark in Maarssen-Broek een speciaal concert.

De dag pakt het koor extra groots uit, met een ‘avondvullende uitvoering’.
Het begint met een instrumentaal intro, waarna een aantal vrolijke Liebeslieder-Walzer van Brahms ten gehore worden gebracht, klankrijk, en in quatre-mains op vleugel begeleid door twee pianisten.
Na de pauze presenteert het koor een selectie van ‘Greatest Hits’ uit de (recente) beginjaren van het koor. Al deze ‘hits’ hebben een klassiek karakter, van Middeleeuwen tot de Romantiek.

Kaartjes zijn te bestellen via de Bachanten Website: www.kamerkoor-bachanten.nl

De Bachanten zijn een gemengd koor, dat vanaf de oprichting in 2014 onder leiding van de jonge, enthousiaste dirigent Jan Jelle de Wit, stormachtig is gegroeid. Inmiddels heeft het koor 33 leden waaronder 15 mannen.

Vanaf 2015 vonden ieder jaar een of meer (mini-)concerten plaats. Ook is er inmiddels een hechte samenwerking ontstaan met het VechtStreek Symfonie Orkest (VSSO) waarmee de Bachanten in 2017 en 2018 gezamenlijke optredens verzorgden.

€ 5.00 kinderen tot 12 jaar

Woensdag 27 maart 2019 vanaf 20:00