Programma Dodenherdenking 4 mei in Breukelen

Voorafgaande aan de doden herdenking nodigt de Oranjevereniging u uit voor een herdenkingsbijeenkomst op 4 mei om 18.30 uur in de Pauluskerk, Straatweg 37 Breukelen. Hier zullen de kinderen van de basisschool hun gedichten voordragen. Verschillende sprekers zullen een bijdrage leveren. Ook de family van Flight Lieutenant Chris Maltby zal aanwezig zijn.

Om 19.30 uur; Vertrek Stille Tocht, van de Pauluskerk. Vooraf gegaan door een doedelzakspeler. De stoet gaat over de Straatweg naar het monument in het Tinus de Witplantsoen Na de kranslegging zullen de namen worden voorgelezen van de 18 slachtoffers voor wie het monument is opgericht.
19.55 uur: Klokluiden tot 20.00 uur Na het klokluiden volgen 2 minuten stilte bij het graf van Flight Lieutenant Christopher James Maltby. Daarna speelt de Brassband Breukelen `de Last Post`en vervolgens het Engelse Volkslied en het Wilhelmus. Kranslegging Gemeente Stichtse Vecht, Familie Maltby, “124 Baroda” Squadron, Veteranen van Breukelen, Heeren Vijf van Nyenrode en Publiek. Er zal een korte toespraak volgen door een gemeentelijk vertegenwoordiger.

Praktische informatie

Zaterdag 4 mei 2019 Vanaf 18:30 tot en met 20:00

Kerkbrink Model.NdtrcItem.HouseNumber
3621 AN, Breukelen Ut