Tuindag bij Slot Zuylen

Op zondag 26 mei organiseert Slot Zuylen op eigen terrein haar jaarlijkse Tuindag: de buitenmarkt voor tuinliefhebbers!

Een evenement in de eeuwenoude kasteeltuin en het sfeervolle Slot met tientallen stands en activiteiten op het gebied van planten, bloemen, natuur, cadeauartikelen en kunst. Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen, maar door het gevarieerde aanbod is de Tuindag voor iedereen het bezoeken waard. De Tuindag staat helemaal in het teken van de (biologische) tuin. Er zullen allerlei leuke stands zijn en activiteiten plaatsvinden. Proef het buitenleven! Cultuurliefhebbers kunnen onder begeleiding van deskundige gidsen een rondleiding volgen door het kasteel of door de kasteeltuin. Er zullen ook kinderactiviteiten gepland worden.

Kijk voor meer informatie op www.slotzulen.nl

Prijs
LMTS Prijsomschrijving volwassen: € 4,- , kinderen: € 1,-, bewaakt parkeren: € 2,-. Leden van de Vereniging Vrienden van Slot Zuylen ontvangen 50% korting op de toegangsprijs.
Zondag 26 mei 2019 Vanaf 11:00 tot en met 17:00

Tournooiveld Model.NdtrcItem.HouseNumber