Vaartocht: Rondje Weesp of Vreeland-Loosdrechtse Plassen

Een nieuw arrangement van rederij Stichtse Vecht: een verzorgde dag aan boord van de Silvercloud van Maarssen naar Weesp of van Maarssen naar Vreeland en de Loosdrechtse Plassen.

Dagtocht 'Rondje Weesp'elke vrijdag op de oneven weken vanaf 17 juli - 26 september In Weesp kun je van boord en heb je een uurtje de tijd om Weesp te verkennen. De boor ligt dan aangemeerd vlak bij de grote Laurenskerk (centrum van Weesp) en de Fort Ossemarkt Weesp of breng een bezoekje aan de markt of bij warm weer even lekker een ijsje eten bij IJssalon Nelis in de Slijkstraat. Verder zijn er vele historische bezienswaardigheden te ontdekkentijdens de rondvaart en in het oude centrum van Weesp.

Dagtocht 'Vreeland- Loosdrechtse Plassen' elke dinsdag op de even weken van 7 juli- 29 september Afhankelijk van de bruggen ben je omstreeks 12:30 uur in Loenen a/d Vecht "Een van de charmanste dorpen in het groene hart van Nederland" Met de grote kerk welke geïnspireerd is op de Dom van Utrecht, de Korenmolen “De Hoop" en de weekmarkt. Na het bezoek aan Loenen a/d/ Vecht vertrek je om 12:30-13:00 uur via Vreeland de Mijndensesluis naar de Loosdrechtse Plassen op Kievitsbuurt  En kun je genieten van het landschap.

Vertrek afhankelijk van de dagtocht 10:30 uur - 11:00 uur Onderweg koffie met wat lekkers Soep met lunch Onderweg een heerlijk buffet Aankomst Maarssen afhankelijk van de dagtocht circa 19:00 - 1930 uur
Dagtocht Weesp € 84.50
Dagtocht Vreeland - Loosdrechtse Plassen € 85.50
(minimaal 30 personen - grotere groepen kunnen ook andere data aanvragen)

Praktische informatie

Vanaf Dinsdag 7 juli 2020 tot en met Zaterdag 19 september 2020

Dag
Dinsdag
Vrijdag

* Kijk voor exacte vaardata en reservering op de website van Rederij Stichtse Vecht