Voorjaarsconcert koor De Poldermodellen

De leden van het Loenens projectkoor De Poldermodellen oefenen al maanden met veel plezier voor het voorjaarsconcert 2019. Het belooft een kleurrijke 'happening' te worden met een mix van herkenning en verrassing, van mooi klassiek naar lekker eigentijds, van rustige luistermuziek naar muziek met een aanstekelijk tempo.

Thema van het concert is 'LEEF!'.
Op het programma staan liedjes als: Hallelujah, California dreaming, The windmills of your mind, Our house en Home. Zoals gebruikelijk bij de concerten van De Poldermodellen wordt het publiek van harte uitgenodigd mee te zingen in een samenzang. Het koor, de solisten en de muzikale begeleiders zien uit naar uw komst op zaterdag 13 april 2019 in Theater 4en1 in Breukelen, zaal open om 19.30 uur.
Kaarten kunt u online bestellen via een mailtje naar: concertdepoldermodellen@gmail.com

Vanaf 23 maart bij de voorverkoopadressen: Loenen a/d Vecht: Bakkerij Both Breukelen: Boekhandel Van Kralingen Vreeland: Belleza Haarmode Voor aanvang van het concert in het theater.
Prijs: € 10,00 (inclusief koffie/thee in de pauze)
Kijk ook eens op de website www.depoldermodellen.nl

Zaterdag 13 april 2019 Vanaf 20:00 tot en met 22:00

Schepersweg Model.NdtrcItem.HouseNumber