Leukste restaurant gemeente Stichtse Vecht

donderdag 8 maart 2018

De gemeenteraad verkiezingen komen er aan, maar er was de afgelopen maanden nog een verkiezing. De verkiezing van leukste restaurant van de gemeente Stichtse Vecht.

In de top 5 stonden 3 zaken uit Maarssen: Enya, Le brasseur en ALEX.

Op zich is dat al een mooie lijst om te delen. Er waren prijzen te winnen voor de meeste stemmen. De hoogste waardering en de gemeente winnaars maakten ook kans op een provinciale prijs.

De winnaar uit de gemeente was ALEX met de meeste stemmen en de hoogste waardering. En behaalde hiermee ook de top 10 van de provincie Utrecht. De winnaar van de provincie Broadway werd ook de landelijke winnaar. Om deze awards te vieren en onze gasten te bedanken hebben we een leuke actie bedacht.

Zit jij nou ook bij het leukste team van de gemeente Stichtse Vecht. Stuur dan een foto van jullie team en waarom jullie de leukste zijn naar info@alexbar.nl. Wij plaatsen deze dan op onze Facebookpagina en het winnende team nodigen wij dan uit om bij ons te komen genieten van onze beroemde burger. Dus of je nu met je collega’s of met je sportteam de leukste bent, fotootje, leuke motivatie en mailen.

Voor het gehele artikel verwijzen wij u graag naar: Leukste restaurants Stichtse Vecht