Unieke rondleidingen in het iconische kasteel Nijenrode Breukelen

donderdag 20 september 2018

Nijenrode bestaat al sedert de 13e eeuw maar is normaal nooit voor het publiek toegankelijk. Dit jaar is het op bepaalde dagen wel mogelijk om de sfeer en ambiance van het verleden met eigen ogen te zien. De eerste twee dagen dat dit kan, zijn de zondagen 7 en 14 oktober.

Bezoekers worden in het kasteel ontvangen en brengen met een gids van het Vechtstreekmuseum een bezoek aan de diverse zalen en historische stijlkamers waar de “verborgen kasteel collectie” getoond wordt. Na het kasteel loopt men door het park waar meer verteld wordt over de geschiedenis en waar ook de tentoonstelling Vechtkunst in de open ruimte te zien is.

Kaarten kunt u reserveren via de website van het Vechtstreekmuseum www.vechtstreekmuseum.nl. Daar vindt u alle informatie over het arrangement en de beide tentoonstellingen, die in samenwerking met het Art Fund Nyenrode worden georganiseerd.
De rondleiding wordt in combinatie met het koffietafelboek (144 pagina’s full colour) aangeboden voor € 29,50. Meerdere bezoekers in dezelfde groep betalen alleen voor de rondleiding € 15,00.