Vechtstreekmuseum: 21 mei Dag van het Kasteel

dinsdag 8 mei 2018

Op de ‘Dag van het Kasteel’ kunt u een bezoek brengen aan het Vechtstreekmuseum in combinatie met een rondleiding door de voormalige buitenplaats Goudestein. U start in het museum met een rondleiding langs de vaste tentoonstelling ”De Vecht – Ons Pronkstuk” Over hard werken, luxe leven en industrie op buitenplaatsen tussen Amsterdam en Utrecht. Beneden in het museum kunt u een bezoek brengen aan de tijdelijke toonstelling “Sport en Spel in de Vechtstreek”.

Na deze indrukken steekt u over naar de voormalige buitenplaats Goudestein, die door onze experts is ingericht met historische, aan de kunstzinnige bewoners van de Vechtstreek gerelateerde kunst. Daar krijgt u een tweede rondleiding.

 

De 1e rondleiding in het museum start om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur. Om 11:45 uur start het vervolg van de rondleiding in Goudestein.

De 2e rondleiding in het museum start om 13:30 uur en duurt ongeveer een uur. Om 14:45 uur start het vervolg van de rondleiding in Goudestein.

 

De prijs voor beide rondleidingen bedraagt € 8,00 p.p. (voor junioren t/m. 16 jaar € 3,00). Museumkaarthouders betalen € 5,00 p.p. Let op: Neemt u de museumkaart bij uw bezoek mee. De museumkaart wordt bij uw entree in het museum gescand.

 

Reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.vechtstreekmuseum.nl