Mijn favoriete, allerleukste, geheime, gezelligste plekje in de regio is....

maandag 27 juli 2020

Als ’thuisblijver’ geniet je extra van het prachtige stukje Nederland waarin wij wonen. Maar wat is jouw favoriete plekje om te vertoeven?

Vanuit het door toeristen overspoelde (en volgens menigeen bedorven) Amsterdam wordt de aandacht gevestigd op de ’ommelanden’ die ook het bezoeken waard zijn. Ook in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland is veel te zien en te doen. Opgeroepen wordt om een dagje in The Amsterdam Castle (het Muiderslot), op The Amsterdam Lakes (het plassengebied) of in The Garden of Amsterdam (Gooi en Vecht) te vertoeven.

Lonely Planet
De redactie van de Gooi en Eemlander is heel benieuwd naar jouw favoriete plekje in de regio. Een plekje om bij te komen, weer op te laden, volop te genieten. Een plekje waar je je familie uit Canada mee naartoe zou nemen. Een gouden tip voor de Lonely Planet. Of juist niet: jouw favoriete plekje mag natuurlijk niet overlopen worden door hordes Amerikanen of Japanners. Een plekje op een eilandje in de Loosdrechtse Plassen, in de buurtspeeltuin, op dat zonovergoten terrasje of een bankje in het park, in het schaduwrijke bos of op de golvende hei, of gewoon in je eigen achtertuin.

Inzendingen
Stuur een een gewone of zelfs originele foto naar redactie@gooieneemlander.nl ovv De Thuisblijvers, jouw naam en woonplaats, en vertel in een paar zinnen waar de foto is gemaakt en wie en wat erop te zien is. Een selectie van de inzendingen wordt afgedrukt in de krant.